Homepage » Zorgverleners

Zorgverleners

Waarvoor kun je bij mij terecht:

Scholing
Wil je, als zorgverlener, je kennis over borstvoeding, of die van je collega's vergroten en op de hoogte gebracht worden van de nieuwste wetenschappelijke inzichten? Ik help je daar graag bij en stel samen met jou een persoonlijk programma op.

Baby Friendly Hospital Initiative (BFHI)
Het BFHI is een gezamenlijk initiatief van UNICEF en de WHO en is gebaseerd op de overtuiging dat een kwaliteitssysteem in de gezondheidszorg ouders de beste garantie geeft op consistente zorg voor borstvoeding van hoge kwaliteit. In Nederland is de Stichting Zorg voor Borstvoeding verantwoordelijk voor de uitvoering van het BFHI. De WHO en UNICEF hebben 10 vuistregels opgesteld voor het welslagen van borstvoeding binnen een instelling. Wanneer een instelling voldoet aan deze 10 vuistregels, kan het WHO/UNICEF certificaat Zorg voor Borstvoeding behaald worden, zie www.zvb.borstvoeding.nl.
Wil je deskundige begeleiding in het certificeringstraject? Ik help je graag.

Voorlichting aan cliënten
In diverse verloskundigenpraktijken verzorg ik een borstvoedingscursus en/of inloopspreekuren. Is deze laagdrempelige voorlichting ook geschikt voor jouw praktijk? Informeer naar de mogelijkheden.

Antwoord op vragen
Heb je zelf een vraag over borstvoeding of wil je bijvoorbeeld weten of bepaalde medicijnen samengaan met borstvoeding? Neem dan gerust contact met me op.